Selvværds boost for teenagere

Du er teenagere, og trives egentlig som udgangspunkt godt i din hverdag. Du følger fint med i skolen, du har sunde og nærende fritidsinteresser og har et socialt velfungerende netværk…. Alligevel er der et eller andet der ligger og ulmer under facaden.

*Du går måske rundt engang i mellem og føler du ikke helt er god nok

*Du er måske i tvivl om du er en god nok ven eller veninde

*Du bruger måske meget energi på at tænke en masse tanker om fremtiden, dig selv i forhold til skolen, vennerne/veninderne eller fritidsaktiviteterne

* eller noget helt andet….

Det kan også være, at du ikke lige trives så godt i din hverdag… måske har du svært ved at navigere i alle de krav og udfordringer du møder i din hverdag.

*Du går måske rundt og er lidt ked af det

*Du er måske begyndt at lukke dig lidt inde

*Du begynder måske at have svært ved at overskue skolen, fritidsaktiviteterne og venner/veninder

*Du er måske presset i forhold til eksamensforventninger og selve eksamenen

Uanset hvilken kategori du høre til, så er der håb forud. Der er IKKE noget GALT med DIG. Det er meget normalt, at I som teenagere, i en hverdag med mange krav og udfordringer, lander i en periode hvor det hele bare bliver uoverskueligt.

Et intensivt selvværdsforløb kan booste dig, så du på ny finder glæde i hverdagen, skolen, fritidsaktiviteterne eller sammen med vennerne/veninderne.

I et selvværdsboost forløb kigger vi f.eks. på betydninger af dine tanker i forhold til dit selvværd, finder frem til dine styrker og kompetencer alt imens vi booster dig til at turde være DIG. Denne rejse er kombineret med coachende teknikker, reflektionsøvelser og mindfulness hvor vi også finder ind til din egen indre ro.


Sessions i rolige og nærende lokaler

Selvværdsforløb

1 x opstartsmøde vi finder ind til udfordringerne, og tilrettelægge forløbet, her kan en forælder med fordel deltage
3 x enesessions boost af selvværd
1 x coachsession coaching af netop dit mål / din drøm

I alt kr. 2.499

Ring og book tid på tlf. 26279939 eller få en uforpligtende snak omkring netop jeres udfordringer. Du er også velkommen til at sende en mail til Bettina på info@mindyourchild.dk

Udtalelse fra Julie 14 år og hendes mor efter selvværdsforløb:

Julie:
”Først og fremmest synes jeg det har været super spændende, og jeg har altid glædet mig, til at prøve alle mulige gode/nye øvelser. Jeg synes det har været en masse gode udfordringer, og det har været meget lærerigt for mig. Jeg føler jeg har fået en del mere selvtillid, og dermed kan jeg gøre ting, som jeg ikke kunne før. F.eks. tør jeg nu række fingeren op i klassen.  Alle øvelserne har været super gode, specielt den der ”hypnose øvelse”. Dit rum er i øvrigt et fantastisk sted at være, man føler sig rigtig godt tilpas”