Profil / Om mig

Jeg hedder Bettina, er gift med Peter og mor til Amaryllis og August år.

Efter næsten 20 år inden for kontorfaget med regnskab som speciale i forskellige administrative stillinger skulle der ske noget nyt.

Jeg var selv kørt fast i uhensigtmæssige vaner og mønstre der igen og igen dukkede op og mindede mig om, at det var tid til et lille serviceeftersyn.

Dette serviceeftersyn bragte mig ud på en helt fantastisk livsrejsen. Jeg begyndte at praktisere mindfulness i hverdagen, og fik på den måde øjnene op for den smukke gave i livet – at lytte til mit hjerte og følge min intuition.

Jeg er uddannet Life Mastery Master, en uddannelse hvor jeg har været igennem en dyb centrering i livet i forhold til mig som person, mine omgivelser og mine visions og fremtidsplaner.

Under uddannelsen har jeg lært at mestre teknikker indenfor mindfulness, selvhypnose, NLP og positiv psykologi.

Jeg er også uddannet coach, mindfulnessinstruktør og børneyogalærer.

Min største mission er at følge mit hjerte og leve et harmonisk og balanceret liv. Jeg vil gerne kunne inspirere og gøre en forskel for andre, da det på en og samme tid også gør en stor forskel for mig.

Har du brug for et lille serviceeftersyn?

Har du brug for kærlig og respektfuld coaching?

Eller ?

Det vil glæde mig, hvis jeg må være med til at gøre en forskel for dig

Kærligst

Bettina